3a edició de la Ruta del Bacallà

Fins el 8 de març 40 restaurants de Barcelona ofereixen la possibilitat de provar 25 menús gastronòmics i 15 plats amb el bacallà com a ingredient protagonista.

La tercera edició d’aquesta iniciativa, organitzada pel Gremi de Bacallaners de Catalunya i IneditDamm i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona,  va arrencar el passat 12 de febrer sota el lema Tradició vs Avantguarda. 

Es tracta d’un recorregut per una quarantena de restaurants i bacallaneries  que inclou tallers de cuina que tindran lloc els dies 27 de febrer i 4 de març on especialistes ensenyaran trucs i receptes per millorar els plats de bacallà.

Com a novetat d’aquesta edició es podrà gaudir dels Platets de Bacallà, més grans que una simple tapa, i per tastar a qualsevol hora del dia. Es podran degustar en 15 restaurants barcelonins que s’han sumat a aquesta iniciativa per tal que els seus comensals gaudeixin d’aquests platets.

Més informació: www.rutadelbacalla.cat

3a edició de la Ruta del Bacallà
3a edició de la Ruta del Bacallà
3a edició de la Ruta del Bacallà